Nyhet: Fotoposter!

Interiør opptar oss, vi elsker å bruke tid på å gjøre hjemmene våre innbydende og koselige. Vi handler planter, interiørartikler og finner vår stil og smak. En del av det er personlige bilder av familien, men det kan også være grafiske, så vel som, fotografiske posters! Vi i M2K tilbyr nå et eksklusivt alternativ til disse, for dere som ønsker noe ikke alle har! 

Bildene er printet på papir av høy kvalitet, og rammene er håndlagde og syrefrie, som gjør at bildene holder seg i mange år uten å gulne. Noen av bildene kan bestilles i ubegrenset opplag, mens andre finnes det kun et fåtall av. Alle bildene leveres signert.

Idé og fotografi er utført over flere år og dette er et pågående prosjekt, så det vil komme til flere kunst- serier i sortimentet med tiden.

 

Se hele sortimentet og kjøp her!

Mari Lauvheim